Manchester United

Sir Alex nem esett pánikba csapat újabb veresége után

A címvédő Manchester United 3-0-s vereséget szenvedett a Newcastle United otthonában, így három pontra leszakadt a listavezető Manchester Citytől. A Vörös Ördögök menedzsere ennek ellenére nem aggódik.

Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzőjeEgymás után második bajnokiját is elveszítette a címvédő Manchester United, miután Sir Alex Ferguson csapata a Newcastle United otthonában meglehetősen sima, 3-0-s vereséget szenvedett.

Mivel a nagy rivális Manchester City nem hullajtott pontokat a Liverpool elleni rangadón, a Vörös Ördögök három pont hátrányba kerültek a listavezetővel szemben. 

Ferguson szerint jól kezdték a mérkőzést, de a folytatás nem alakult kedvezően a számukra. "Az első félóra végén ellenfelünk szerzett egy fantasztikus gólt, ami után megváltozott a hangulat a stadionban, agresszívabbá váltak, lendületbe jöttek a hazaiak, a második góljuk pedig végérvényesen megpecsételte a sorsunkat"  - elemezte röviden a szerda este történteket a skót mester. Az újabb pofon azt is jelentette a Vörös Ördögök számára, hogy három pont hátrányba kerültek a városi rivális Manchester City-vel szemben, de Sir Alex szerint emiatt nem kell még temetni a bajnoki címet.

"Ettől még nem esem pánikba, már van tapasztalom az ilyesmiben - mondta Sir Alex a Sky Sportsnak. "Az évnek ebben a szakaszában soha nem jó kikapni, de az utolsó két fordulóban mégis megtörtént velünk. Vissza kell találnunk a helyes útra, mert a fontos dolgok tavasszal dőlnek el".