Premier League

Howard sajnálta Bogdánt, amiért gólt rúgott neki

Az Everton kapusa, Tim Howard a saját büntetőterületéről rúgott gólt szerdán este a Bolton hálóját védő Bogdán Ádámnak, de elmondása szerint egy kicsit sajnálta ellenfelét.

Sylvain Distin gratulál Tim Howardnak a Bogdán Ádámnak lőtt góljához az Everton-Bolton Wanderers mérkőzésen 2012 januárjában a Goodison Parkban

Howard az Everton-Bolton mérkőzésen a saját kapuja elől rúgta előre a labdát, amit az egész meccsen nagyon erős szél megtolt, így egészen Bogdán tizenhatosáig szállt, majd a kint álló magyar kapus felett a hálóba pattant. A liverpooli csapat ezzel a góllal szerzett vezetést, és bár a vendégek később fordítottak és meg is nyerték a meccset, valószínűleg ez a jelenet marad meg sokak emlékezetében.

Howard többek között éppen ezért sajnálja Bogdán Ádámot, és ezért nem is nagyon ünnepelte meg saját találatát.

"Beszéltem vele, és mondtam neki, hogy sajnálom, amiért ilyen gólt kapott" - nyilatkozta a mérkőzés után az amerikai kapus. "Nem jó ilyen helyzetben lenni. Valamikor régen én is jártam így, ezért most nem is ünnepeltem. Örültem, hogy vezettünk, és reménykedtem, hogy nyerünk, de egy kapusnak nagyon rossz érzés ilyen helyzetbe kerülni."