Liverpool

A Barcelona és a Real Madrid is vinné a megbélyegzett Suárezt

Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona a hosszabb időre kieső David Villát pótolná a liverpooli támadóval.

Suárez iránt Spanyolországból érdeklődnek

Ahogy arról beszámoltunk, a Liverpool nem fellebbez a nyolcmeccses eltiltás ellen, amit uruguayi labdarúgójára szabtak ki. Luis Suárezt még december 20-án tiltotta el az FA fegyelmi testülete, mivel bizonyítottnak látta, hogy a játékos megsértette és rasszista jelzőkkel is illette Patrice Evrát, a Manchester United francia légiósát a két csapat október 15-i összecsapásán.A példás keménységgel megbüntetett focista, Luís Suárez édesanyja attól tart, hogy a fekete bőrű labdarúgók rászállnak majd a fiára.

"A fiam nem rasszista, következésképpen a büntetése jogtalan - nyilatkozta Suárez édesanyja, Sandra Diáz. - Az állítólagos sértett, Evra is azt vallotta, a fiam a „negro” jelzőt használta rá, ami nálunk, Uruguayban nem valaki bőrszínének megbélyegzése, inkább egy kedélyes megszólítás, és emiatt Dél-Amerikában senki sem gurul dühbe."

A játékos körül tehát mondhatjuk, hogy megfagyott a levegő Angliában, ami okot adhat különböző találgatásokra is. Spanyol lapértesülések szerint ugyanis Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke mindenképpen csatárt szeretne igazolni télen, annak ellenére, hogy José Mourinho ezt tagadta.

A tavaly télen 23 millió fontért a Liverpoolba igazoló Suárez ára azóta megduplázódott, a spanyol lapok szerint valahol 50 millió font körül lehet. A királyiak azonban nem az egyetlen érdeklődők, ugyanis a Barcelona a sérült David Villát szeretné pótolni az uruguayi támadóval.