Átigazolás

A PSG 61 és fél milliót áldozna a Kaká-Pato párosra

A Katar Sports Investment tulajdonában lévő Paris Saint-Germain együttese az elkövetkező két hétben három sztárigazolást is véghez akar vinni. A párizsiak kiszemeltjei között van a Real Madrid és az AC Milan brazilja is.

A két brazilért 20 milliárd forintnyi eurót fizethet ki a PSG

A francia AFP hírügynökség szerint a katari kézben lévő Paris Saint-Germain hatalmas dobásra készül a következő hetekben, a hírek szerint ugyanis három valódi sztárfutballistát szerződtetnének a közeljövőben. 

A Ligue 1 listavezetője 15 napon belül állítólag 23,5 millió eurós ajánlatot tesz a Real Madridnak Kakáért, valamint 38 millió eurót kínál majd a Milannak Alexandre Patóért.

A két brazil válogatott játékosért tehát nem kevesebb, mint 61, 5 millió eurót kész leperkálni az újgazdag francia klub, és bizony mindkét esetben igen hízelgő ajánlatról beszélhetünk.

Ugyan José Mourinho már kijelentette, hogy sem venni, sem eladni nem kívánnak játékosokat Madridban, a többnyire a cserék között helyet foglaló Kakáért kínált 23 és fél millió euró alighanem gondolkodásra készteti a blancókat.

Hasonló a helyzet Patóval is: ugyan a fiatal dél-amerikai a Rossonerik egyik legnagyobb kincse, de sérülékenysége miatt nem tud annyit hozzátenni a piros-feketék játékához, mint az elvárható lenne. A 38 millió eurós ajánlat az ő esetében is mesésnek mondható, ráadásul az érte kapott pénzből akár végleg megvásárolhatnák a Manchester Citytől Carlos Tévezt, akinek értéke pontosan ekörül az összeg mozog.