Újpest

Mindent megteszünk azért, hogy erősebb legyen a keretünk - Zoran Szpisljak

megosztom

Az ígéretekhez híven a téli időszakban a keret megerősítése lesz az egyik legnagyobb feladat Újpesten, a lila-fehérek már meg is egyeztek Fodor Marcellel és a szerb Nikon El Maestróval. Zoran Szpisljak vezetőedző szerint mindkét játékos segítségére lehet a csapatnak, de rajtuk kívül is érkezhetnek újak.

Zoran Szpisljak "Nagyon örülök, hogy sikerült Fodor Marcellt Újpestre hoznunk. Azt gondolom, sokat tud majd segíteni a csapatnak, ilyen típusú futballistára volt szükségünk. Tudom mire képes, elsősorban bal oldali védőként, de középső védőként és középpályásként is számíthatunk rá. A magyar bajnokság egyik leggyorsabb játékosa, vele mindenképpen erősödik a védelmünk. Nagyon sikeres éveket töltött Debrecenben, komoly tapasztalatot szerzett nemzetközi szinten is, és nagyon motivált, hogy az Újpesttel is eredményes legyen".

Nikont, a 18 esztendős támadó középpályást Zoran Szpisljak évek óta ismeri, és azt gondolja, hogy a szerb fiú nagy erősítést jelenthet az Újpest számára.

"Nyolc éves kora óta figyelem, követem Nikon pályafutását. Azóta tartom a családdal a kapcsolatot, mert azt gondolom, hogy rendkívüli potenciál rejlik benne, és nagy értéke lesz az Újpestnek.Nikon nagyon elhivatott, csak a futballra koncentrál, és nagyon keményen dolgozik, hogy felépítse karrierjét és minél sikeresebb legyen."

A fent említett két labdarúgón kívül természetesen további játékosokat szeretne igazolni a fővárosi alakulat, korábban szó volt róla, hogy a belga tulajdonos révén a Jupiler League-ből is érkezhetnek futballisták.

"Keresünk még játékosokat, és mindent megteszünk azért, hogy erősebb legyen a keretünk. Van még időnk, de azt szeretném, ha a január 16-án kezdődő telki edzőtáborban már minden új futballista együtt edzhessen a csapattal." - mondta az ujpestfc.hu-nak Zoran Szpisljak. 

megosztom