Barcelona

Mindenhol a Real Madrid a legnagyobb rivális - Adriano

A brazil jobbhátvéd szerint az idei esztendőben a Real Madridot tekinthetik a legnagyobb riválisnak valamennyi sorozatban.

A héten a Király Kupa küzdelmeivel megszakad a spanyol csapatok téli pihenője, a slágermérkőzés kétségtelenül a Málaga és a Real Madrid ütközete lesz. A Barcelona 13-szoros brazil válogatott szélsője szerint a 2011/2012-es idényben valamennyi sorozatban a blancók törhetik a legtöbb borsot a katalánok orra alá.

Mester és tanítványa

"A Real Madrid minden ott lesz a végelszámolásnál. Általában ők a legnagyobb riválisaink - minden sorozatban" - mondta egy sajtótájékoztatón Adriano.

A bajnokságban a Barcelona hárompontos hátrányban van a fővárosiakkal szemben, de mind a Király Kupában, mind a Bajnokok Ligájában mind a két csapat még versenyben van.

"Azt hiszem a helyzet hasonló lesz idén, mint tavaly volt, de most sokkal nehezebb dolgunk lesz" - így a dél-amerikai, akit az újságírók természetesen Josep Guardiola távozásáról is faggattak.

"Szerintem maradni fog a klubnál. Határozottan bízom benne, mert ő nagyon fontos a Barcelona számára. Rengeteget tanultam tőle mióta a Barcához igazoltam" - mondta a Sevillától 2010-ben érkező brazil.

Guardiola szerződése a szezon végeztével lejár a gránátvörös-kékeknél, és habár a vezetés természetesen bármit megtenne, hogy maradásra bírja a klub történetének legsikeresebb edzőjét, Guardiola egyelőre nem döntött a jövőjéről.