Milan

Ibra Tévez helyett Cassanót várja vissza

Az AC Milan svéd támadója szerint Carlos Tévez extra fegyver lenne a csapat kezében, de Antonio Cassano mielőbbi visszatérésének még jobban örülne.

A svéd csatár szerint Tévez extra fegyver lenne a csapatnak, de Cassano mielőbbi visszatérésének még jobban örülne.

"Tévezt csodálatos labdarúgónak tartom. Nem tudom, hogy mi a helyzet vele kapcsolatban, jön-e vagy sem, de kétségtelen, hogy minőségi erősítést jelentene a csapatnak. Egy extra fegyver lenne nekünk, hiszen azzal mindenki tisztában van, milyen képességei vannak" - dicsérte kollégáját Zlatan Ibrahimovic, majd így folytatta: "De ha őszinte akarok lenni, el kell mondanom, nagyon várom már Cassano visszatérését. Antonio nagyon hiányzik a pályán, nélküle teljesen más a játékunk, és nekem is sokkal több áldozatot kell hoznom."

Cassano november 4-én szívműtéten esett át, azt követően, hogy az AS Roma elleni, október 29-i bajnoki mérkőzés utáni hazaúton rosszul lett, szédülésre, látási és beszédproblémákra panaszkodott, majd kiderült: szívprobléma okozta a tüneteket. A 29 éves csatár pár napja egy interjúban elmondta, hogy még legalább fél évig nem futballozhat.

Ami Tévezt illeti, a Manchester Citynél kegyvesztetté vált argentin gólvágót a Milan egyelőre csak kölcsönvenné elővásárlási joggal, de a gyárvárosiak végleg, készpénzért szabadulnának tőle, kölcsönadásba nem hajlandóak belemenni.