Vasas

Ez volt az eddigi legjobb félévem - Kulcsár Dávid

Az angyalföldiek játékosa elégedett lehetne az ősszel mutatott formával, de ő nem elégszik meg ennyivel, tovább fejlődne, hogy a nyáron külföldre mehessen.

A tavaszi Kulcsár jobb lesz, mint az őszi?A Vasas szurkolóinak szavazati alapján az őszi szezon legjobb játékosa Kulcsár Dávid lett, aki a mögöttünk álló félévet pályafutása egyik legjobbjaként értékelte. Az egykori ferencvárosi középpályás az fcvasas.com-nak nyilatkozva beszélt csapata és saját maga teljesítményéről is.

"Úgy érzem, nem okoztam csalódást, de teljesen elégedett sem vagyok – mondta Kulcsár. "Mindig többre törekszem, ezért szeretném, ha tavasszal még több góllal és gólpasszal tudnék hozzájárulni a csapat feljebb jutásához. Amúgy már csak a három gólom miatt is azt merem mondani, hogy az NB I-ben ez volt a legjobb félévem. Mindössze egy bajnokit hagytam ki eltiltás miatt, a sérülések is elkerültek, és többnyire jól ment a játék."

A Vasas a pocsék szezonkezdet ellenére az őszi idényt a 12. helyen zárta, köszönhetően annak, hogy Marijan Vlak irányításával jelentős mértékben stabilizálódott a piros-kékek hátsó alakzata. A gondok leginkább a támadósorban akadnak, a Vasas csatárainak teljesítményéről sokat elárul, hogy Kulcsár a maga három góljával - holtversenyben - az első helyen áll a házi góllövőlistán. Kulcsár Dávid is tisztában van csapata gyengéivel, ezért a tavaszi mérkőzéseken még jobban rákapcsol majd.

"Minden téren szeretnék még többet nyújtani. Azt hiszem, nem vagyok még „öreg”, az a célom, hogy tovább fejlődjek, és hogy a tavaszi Kulcsár Dávid még jobb legyen az őszinél. Az is jó lenne, ha fel tudnám hívni magamra a figyelmet, és akkor nyáron egy külföldi ajánlat is megtalálhatna."