Barcelona

Cuencát hidegen hagyja a Premier League

A fiatal támadó hangsúlyozta, hogy nem érdekli semelyik angol sztárcsapat, és már alig várja, hogy aláírja új kontraktusát a katalánoknál.

A 20 éves katalán támadó nem akarja elhagyni a Barcelonát
A klub vezetői 2014-ig szeretnék meghosszabbítani a labdarúgó kontraktusát, amely az idény végén lejár. Spanyol források szerint Cuenca az első ajánlatot visszadobta, mert annak anyagi részével nem volt megelégedve. Ezután rögtön megindultak a találgatások és a plyetykák, angol sajtóértesülések alapján a Chelsea, az Arsenal és a Manchester United is érdeklődött a játékos iránt, aki mostani nyilatkozatában eloszlatta a kételyeket.

"Csak azon jár az eszem, hogy Barcelonában maradjak és minél előbb meghosszabbítsam a szerződésemet" - mondta a 20 éves Cuenca.

"A lehetőség, hogy továbbra is az első csapattal készülhetek, egy nagy ajándék. A tavalyi év elképesztő és feledhetetlen volt"  - áradozott a tinédzser korában profi freestyle-os Cuenca.

Isaac Cuenca 1991. január 27-én született Reus városában. Pályafutása a Barcelona B-nél kezdődött, majd a Sabadell csapatában játszott a 2010-11-es szezonban. Itt a Segunda B Group 3-ban 28 meccsen játszott, és 4 gólt rúgott. Ezt követően visszakerült a katalánokhoz, a 2011/2012-es szezonban mutatta meg magát először a Barcelona első csapatában, a futballista eddig tíz tétmérkőzésen négyszer volt eredményes.