Borussia Mönchengladbach

Marco Reust 18 millió euróért viheti a Real Madrid

A Borussia Mönchengladbach középpályását rengeteg sztárcsapat megkörnyékezte már.

Reus lehet az új szerzemény - Fotó: AFP

Marco Reus már nem csak Németországban, hanem Spanyolországban is témát szolgáltat. A Borussia Mönchengladbach középpályása szenzációs formában futballozott egész ősszel, amivel felhívta magára több sztárcsapat figyelmét is. A Bundesliga tehetségeit sorban felszipkázó Bayern München volt természetesen az első, aki sorban állt a német válogatottban ősszel bemutatkozó játékosért. A bajorokon kívül a Borussia Dortmund, az AC Milan, a Manchester United és az Arsenal is a jelentkezők sorában van.

A spanyol As szerint azonban a spanyol óriásnak, egészen pontosan José Mourinhónak is megakadt a szeme a 22 éves futballistán. Reus neve szerepel állítólag azon a listán, amit  a portugál vezetőedző a csapat vezetőinek adott a leigazolandó játékosokról. Mourinho tudja: Reus nyáron a szerződése egy előre megírt pontja alapján 18 millió euróért távozhat a Borussiától.

A beilleszkedés pedig egyáltalán nem lenne nehézkes számára a királyiaknál, ugyanis a német válogatottban Mesut Özil és Sami Khedira a csapattársa. Rajtuk kívül pedig a Bundesligából Nuri Sahin és Hamit Altintop sem lehet teljesen ismeretlen Reusnak.