Ferencváros

Détári Lajos a fiatalokat helyezi előtérbe - Orosz Pál

A Ferencváros vezérigazgatója elmondta, a szegedi Batik Bencével, Orosz Márkkal, valamint Svájcból Busai Attilával is közel az egyezség.

Orosz Pál elégedett a Fradi visszavásárlásával - Fotó:telesport

Ahogy arról beszámoltunk, a Ferencvárosi Torna Club szerdán visszavásárolta az FTC Labdarúgó Zrt. részvényeinek 99 százalékát az angol tulajdonostól. Orosz Pál a Magyar Hírlap hasábjain beszélt az esemény fontosságáról.

"Újra hazajött a Fradi. Nagyon nagy dolognak tartom ezt, és elnökünknek, Kubatov Gábornak óriási szerepe van abban, hogy ez végre megtörtént. Ez a lépés erősíti a klub egységét, összetartását is, hiszen a labdarúgó-szakosztály eddig az egyesülettől úgymond különálló rész volt. Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek az óriási dolognak a részese lehettem."

A játékosok érkezésével kapcsolatban a klubvezető elmondta, elsősorban fiatalokat szeretnének a csapathoz csábítani.

"Sok tárgyalás van folyamatban. Aláíráshoz közeli megállapodás előtt vagyunk a szegedi Batik Bencével, Orosz Márkkal, valamint Svájcból érkezik haza hozzánk Busai Attila. Szakmai igazgatónk, Détári Lajos a fiatalokat helyezi előtérbe, és ami szintén lényeges, sőt nagyon fontos, hogy a kiszemeltek magyar anyanyelvűek" - mondta Orosz Pál, aki cáfolta Bodnár László esetleges érkezését.