Chelsea

Villas-Boas akkor is maradhat, ha semmit sem nyer a Chelsea-vel

A The Sun angol bulvárlap exkluzív információkra hagyatkozva arról ír, hogy a Chelsea tulajdonosának, Roman Abramovicsnak bizalma töretlen a menedzserben, aki akkor is megtarthatja posztját, ha ebben a szezonban semmit sem nyer csapatával.

A lap szerint Roman Abramovics egyértelművé tette, hogy hosszú távra számol André Villas-Boassal, akit (a korábbi gyakorlattal ellentétben) akkor sem menesztenek jövő nyáron, ha ebben az idényben kupa nélkül marad a Chelsea. Mivel a Premier League-ben 11 pontos a Kékek lemaradása a manchesteri klubokkal szemben, a bajnoki arany már elúszni játszik, a Ligakupából már kiesett, így reálisan csak az FA-kupa és a Bajnokok Ligája-címre van esélye a londoniaknak.

Az orosz olajmágnás szerint drasztikus fiatalításra van szükség a csapatnál, az eddigi kulcsjátékosok, mint Frank Lampard, Didier Drogba, Florent Malouda, John Obi Mikel vagy Salomon Kalou ideje lejárt, és ezt a lépést a fiatal portugál szakember vezényelheti le, aki már eddig is bizonyította, hogy nem fél hozzányúlni a csapathoz, az utóbbi időben Lampard kiszorulni látszik a kezdőcsapatból.