Karrier

Az Arsenal és az MU is szerződtetné a Barcát kikosarazó tehetséget

megosztom

A The Sun című angol lap szerint az Arsenal és a Manchester United is lecsapna a jelen állás szerint nyáron ingyen igazolható Cuencára.

Cuenca Angliába mehet

Korábban beszámoltunk róla, hogy az FC Barcelona vezetői 2014-ig szeretnék meghosszabbítani a labdarúgó kontraktusát, amely az idény végén lejár. Spanyol források szerint Cuenca az első ajánlatot visszadobta, mert annak anyagi részével nem volt megelégedve.

A The Sun című angol lap szerint az Arsenal és a Manchester United kapva kapna az alkalmon, és lecsapnának a jelen állás szerint nyáron ingyen igazolható Cuencára. A spanyol futballista január 1-től szabadon tárgyalhat az angol klubokkal, mivel akkor már csak fél év lesz hátra aktuális szerződéséből.

Isaac Cuenca 1991. január 27-én született Reus városában. Pályafutása a Barcelona B-nél kezdődött, majd a Sabadell csapatában játszott a 2010-11-es szezonban. Itt a Segunda B Group 3-ban 28 meccsen játszott, és 4 gólt rúgott. Ezt követően visszakerült a katalánokhoz, a 2011/2012-es szezonban mutatta meg magát először a Barcelona első csapatában, a futballista eddig tíz tétmérkőzésen négyszer volt eredményes.

megosztom