Női kézilabda

Léránt és Kazai is távozhat Debrecenből, de már nem ingyen

Annak ellenére, hogy rendeződni látszik a DVSC Fórum pénzügyi helyzete, nem biztos, hogy a játékosok elvándorlása megáll. A legfrissebb hírek szerint Léránt Vivien és Kazai Anita is eligazolhat.

Léránt Vivien passzol a DVSC Fórum kézilabda-mérkőzésén

Mivel a klub honlapjának tájékoztatása szerint a december 10-én esedékes fizetéseket Debrecen városa és a névadó szponzor jóvoltából a klub kifizette a játékosoknak, és várhatóan újabb pénzösszeg érkezik az egyesület számlájára, a két játékos már nem távozhat ingyen. Lérántot egyébként állítólag Dunaújvárosba, Kazait pedig Vácra csábítják, és ők már el is köszöntek a vezetőedzőtől és a csapattól.

"Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy máshol folytatják a pályafutásukat, vagy ha igen, a kérőknek meg kell fizetniük az átigazolási díjukat. A DVSC Kézilabda Kft. nem engedte el Lérántot és Kazait, ráadásul nincs is, aki hivatalosan megtegye, hiszen a régi menedzsment már nem, míg az új még nem írhat alá semmit. S az sem elhanyagolható tényező, hogy már nem áll fenn szerződésszegés a klub részéről, ezért a DVSC nem járul hozzá a kézilabdázók ingyenes távozásához" - idézi a haon.hu Köstner Vilmost.