Férfi kéziladba

Nagy László szerint a spanyolok tévednek

  • MTI

A Barcelona klasszisa szerint a spanyol EFE munkatársa helytelenül közölte a vele készített interjút, melyben arról beszél, hogy hamarosan választ ad arra a kérdésre, hogy kíván-e a spanyol válogatottban szerepelni.

A Barcelona klasszisa szerint a spanyol EFE munkatársa helytelen közölte a vele készített interjútMint, arról korábban beszámoltunk, az FC Barcelona világklasszis bal átlövője a spanyol EFE-ben megjelent nyilatkozatában beszélt a lehetséges "spanyollá válásáról" . "Amikor eljön a pillanat, meghozom azt a döntést, amit meg kell hoznom. De ennél többet most nem akarok beszélni erről, csak annyit mondok, hogy van egy záros határidő" - idézte a Barcelona játékosát az EFE spanyol hírügynökség, ezt azonban szerdán cáfolta Nagy.

"Valóban beszéltem az EFE újságírójával, ám határidőről szó sem volt köztünk, mert nincs is semmilyen határidő. Talán az újságíró ezt szűrte le abból, amit beszéltünk, de ez tévedés - nyilatkozta az MTI-nek Nagy László. - Ugyanúgy, ahogy eddig is, nem kívánok ezzel a témával különösebben foglalkozni. Fontos kupameccs előtt állok csapatommal, s arra koncentrálok." - reagált az egykori szegedi kézilabdázó, aki két és fél évvel ezelőtt lépett utoljára pályára a magyar válogatott mezében.