Premier League

Sztrájk miatt elmaradhat az Arsenal és a Chelsea hétfői meccse

  • MTI

A londoni metróvezetők tervezett sztrájkja miatt elképzelhető, hogy az Arsenalnak és a Chelsea-nek is el kell halasztania jövő hétfői mérkőzését az angol labdarúgó-bajnokságban.

A londoni metróvezetők tervezett sztrájkja miatt elképzelhető, hogy az Arsenalnak és a Chelsea-nek is el kell halasztania jövő hétfői mérkőzését.Az Ágyúsok a 18. fordulóban a Wolverhampton Wandererst fogadnák az Emirates Stadionban, a Chelsea pedig a szintén fővárosi Fulhamet látná vendégül a Stamford Bridge-en.
   
A tervezett munkabeszüntetés miatt a másodosztályban is lehetnek halasztások, a Championshipben a Watford-Cardiff City és a Milwall-Portsmouth találkozók maradhatnak el, ezeken kívül harmadik és negyedik vonalbeli összecsapásokat is érinthet a sztrájk.
   
Az Arsenal közleményben jelezte, hogy folyamatosan egyeztet az illetékesekkel a kialakult szituációról, s hangsúlyozta, legfontosabb feladatának a hazai és vendégszurkolók, valamint a mérkőzésen dolgozók biztonságának szavatolását tekinti.
   
A metróvezetők a bérek miatt tüntetnének munkabeszüntetéssel, de a sztrájk jogosságáról a londoni legfelsőbb bíróság dönt, várhatóan szerdán.