Átigazolás

Rodwell lehet az új Lampard, 20 millióért válthat klubot

Az angol sajtó szerint André Villas-Boas, a Chelsea menedzsere januárban szeretné leigazolni Jack Rodwellt az Evertontól. A már az angol nagyválogatottban is bemutatkozott 20 esztendős középpályás 20 millió fontért válthat klubot, akár már a téli átigazolási időszakban.

André Villas-Boas Frank Lampard tökéletes utódjának tartja a már az angol nagyválogatottban is bemutatkozott 20 éves Everton-játékost.A hírek szerint Villas-Boas több poszton is erősítést tervez, első számú kiszemeltje Rodwell, aki Frank Lampard utódja lehet a Kékeknél. A Daily Mail szerint az Everton legalább 20 millió fontot szeretne kapni saját nevelésű tehetségéért, a licit 12 millióról indulhat.

Bár Rodwell ebben a hónapban mindössze 27 percet töltött a pályán, hosszabb ideje térdével bajlódik, ráadásul szombaton a Norwich elleni bemelegítés során rásérült lábára, ez vélhetően nem akadályozza meg a Kékeket abban, hogy szerződtessék a középpályást.

Rodwell a novemberi válogatott játéknapokon Spanyolország és Svédország ellen is remek teljesítményt nyújtott, a szigetországi sajtó fényes jövőt jósol neki a nemzeti csapatban, és biztos benne, hogy a Chelsea-nél is megállná a helyét.