Kaposvár

Magyar játékosokkal erősítene Sisa Tibor

Az ősszel a tavalyihoz képest gyengébben teljesítő Kaposvári Rákóczi vezetőedzője elmondta, a télen minőségi magyar játékosokkal szeretné megerősíteni a keretét.

Bár néhány napja bővült ugyan a Rákóczi kerete, őszi teljesítménye alapján az NB III-as második együttes öt tagja kezdheti meg a munkát a nagyokkal január elején, Sisa Tibor vezetőedző a téli szünet alatt újakkal is szeretne erősíteni.

"Én úgy gondolom, hogy a védelembe, a középpályára és a támadósorba is jó lenne egy-egy meghatározó játékost igazolni - mondta a rakoczifc.hu-nak Sisa Tibor. -  Nagyon szeretnénk minőségi erősítést a csapatba. Ez azt jelenti, hogy inkább legyen jóval kevesebb új igazolásunk, de azok olyan labdarúgók legyenek, akik valódi erősítést jelenthetnek. És persze azt is szeretné az ember, hogy egyre inkább egy nyelvet beszéljünk az öltözőben, azaz előbb-utóbb jó lenne, ha magyarrá válna a csapat. Örülnék, ha a télen hazai játékosokat igazolnánk, de azt is tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű."

A NB I 13. helyén álló együttes felkészülése január 5-én kezdődik, februárban pedig már Magyar Kupa és Ligakupa negyeddöntő vár a társaságra, a Debrecen, illetve a Pápa ellen.