Alpesi sí

Pályafutása végén színésznőnek állna Lindsey Vonn

  • VNA

Filmekben is szívesen vállalna főszerepet az amerikaiak csinos sízője, Lindsey Vonn, aki sportoló pályafutása befejeztével sem kerülne ki a rivaldafényből.

Egyelőre ugyan még távolinak tartja a visszavonulást, de már a civil karrierben is gondolkozik a roppant csinos Lindsey Vonn. A válását a közelmúltban bejelentő olimpiai bajnok síző azonban még legalább hat évig, a 2018-as téli olimpiáig szeretne síelni, utána viszont akár Hollywood meghódítása is jöhet. „Alapvető célom, hogy legalább a 2015-ös világbajnokságig síeljek, amit nálunk rendeznek Vailben. Akkor majd meglátjuk, hogy fizikálisan és mentálisan milyen állapotban leszek. Most remekül érzem maga és úgy érzem, hogy van bennem lendület a 2018-as pjongcsangi olimpiáig is” - nyilatkozta az AP hírügynökségnek adott interjújában a 27 esztendős, háromszoros összetett Világkupa győztes Vonn.

Az amerikai síző idén remekül kezdte a Világkupát és jó úton halad afelé, hogy visszaszerezze a tavaly a német Maria Riesch ellenében elveszített trónt a női mezőnyben. „Bár irigylem Didier Cuche-t, hogy ő még 37 évesen is képes a legmagasabb szinten síelni, a nőknél ez szerintem másképpen van, hiszen mi hamarabb szeretnénk családot. De ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a filmvilágban találjak magamnak munkát utána. A sízés és a televíziózás bizonyos szempontból hasonló, mindkettő a szórakoztatásról szól és emberek előtt kell szerepelni. Jó a memóriám, így könnyen fogok szövegeket tanulni. A saját hangomat viszont nem nagyon szeretem, ez kétségkívül egy olyan dolog lehet, amivel meg kell küzdenem” - tette hozzá Vonn, aki tavaly egy amerikai sorozatban már játszott egy epizódszerepet.