Aston Villa

Bent a shoppingolást választotta a Liverpool elleni meccs helyett

Darren Bent combsérülés miatt nem léphetett pályára az Aston Villa vasárnapi, Liverpool elleni mérkőzésén. A válogatott csatárt hazaküldte pihenni Alex McLeish menedzser, de Bent inkább a karácsonyi bevásárlását intézte, pechjére lebukott.

Darren Bent combsérülés miatt nem léphetett pályára a Liverpool elleni mérkőzésén. A válogatott csatárt hazaküldte pihenni Alex McLeish, de Bent inkább a karácsonyi bevásárlását intézte.Bent vasárnap reggel kétórás kezelést kapott a klub orvosaitól, utána hazaküldték pihenni. Nem a támadó volt az egyetlen hiányzó a birminhamieknél, Gabriel Agbonlahor és Shay Given is sérült, mégis a lelátóról szurkoltak csapatuk sikerérét. Az Aston Villa végül 2-0-ra kikapott, de erről a januárban 18 millió fontért a Sunderlandtől szerződtetett csatár legfeljebb a tévéből értesült, ugyanis Cambridge-ben vásárolgatott, erről fotókat is feltöltöttek a Twitterre.

"Semmi sem fontosabb számomra a futballnál, sajnos a sérülésem miatt ma nem léphettem pályára. Remélem,  mielőbb visszatérhetek a csapatba. A mérkőzés nagy részét a tévén keresztül követtem. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy gondot okozok, ezért bocsánatot kérek" - reagált a közösségi oldalon Bent.