Bundabotrány

Döbbenetes, hogy mik derülnek ki - Csank János

A korábbi szövetségi kapitánynak nem tűnt fel, hogy bundáztak ellenük a siófoki játékosok 2008 novemberében.

Csank János nem látott semmi különöset - Fotó:vidi.h

Ahogy arról beszámoltunk, újabb siófoki találkozó került a nyomozók látókörébe. 2008 novemberében 4-1-re nyert a ZTE Siófokon, mint kiderült, nem biztos, hogy tiszta körülmények között. A Balaton-partiak akkori futballistája, K. Norbert kereste meg klubtársait, Sütő Lászlót, Horváth Gábort és H. Gyulát, hogy működjenek közre a meccs legalább kétgólos elveszítésében. Az akció sikerrel zárult, az érintett játékosok meg is kapták a fejenként 10 ezer eurós (3 millió forintos) jutalmat.

Csank János vezette a két bundameccsként megjelölt összecsapáson a ZTE-t a Siófok ellen, a volt szövetségi kapitány csak a szokásos hibákat látta

„Döbbenetes, hogy mik derülnek ki, de szerencsére minket nem érint a dolog. Mindkét alkalommal jobbak voltunk, a siófokiak játékán látszott, hogy ez a csapat a kiesés ellen küzd - mondta a Blikknek a korábbi szövetségi kapitány. - A gólok előtt hibázott ellenfelünk védelme, de ez sem lepett meg minket. Korábbi találkozóikat elemezve láthattunk, vannak gyenge pontjaik, ennek megfelelően a mi meccsünkön is rontott a hátsó alakzatuk."