Magyar foci

Új német befektető érkezhet a Ferencvároshoz

megosztom

Erről Springer Miklós, a Ferencváros alapítójának, Springer Ferencnek az unokája tett említést a 100% Fradi című lapban.

Springer Miklós A zöld-fehér egyesület elnökségének tagja elmondta, hogy tudomása szerint egy komoly német cég is szponzorálhatja a közeljövőben a Ferencvárost.

"Az új irányítás első feladata a revízió volt, tiszta vizet szeretettünk volna önteni a pohárba. Ki is derült egy pár apróság, de valójában nem számottevő dolgokra gondolok. Akadtak olyan személyek, akik fel lettek szólítva, hogy bizonyos összegeket fizessenek vissza. Azóta tisztultak a viszonyok, két-három komolyabb szponzori szerződést már megkötöttünk és állítólag képben van még egy német befektető is, aki nagyobb összeggel támogatna bennünket, csak az időpont tolódik egyelőre. Stabil anyagi bázis nélkül nem lehet megkezdeni az építkezést. A mindennapi életre megvan a pénzünk, de a pálya beruházáshoz és új játékosok vásárlásához ez kevés – fogalmazott az alapító unokája.

A biztos anyagi háttér mellett a szurkolókat a téli időszakban a lehetséges erősítések érdeklik, az erre vonatkozó kérdésre a klubvezető konkrét nevet is említett. "Feltétlenül erősítésre szorul a csapat, egy csatárra mindenképpen szükségünk van. A paksi Bödét el tudnám képzelni nálunk, őt nagyon nehéz elnyomni a kapu előtt, egy igazi őstehetség. A védelem nagyjából összeállt, a maga hibáival együtt is. Úgy néz ki, Jova Leventével a kapusproblémánk is megoldódott – mondta a zöld-fehérek elnökségi tagja a 100%Fradi sportmagazinnak.

megosztom