Real Madrid

Ha a Realnak gondja van, a többi csapatnak még nagyobb - Mourinho

Kedvező helyzetben van a Real Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokságban, így a vezetőedző, José Mourinho szerint nem kell felrázni a csapatot, még azzal együtt sem, hogy a legutóbbi fordulóban hazai pályán kikapott az FC Barcelonától.

a vezetőedző szerint nem kell felrázni a csapatot, még azzal együtt sem, hogy a legutóbbi fordulóban hazai pályán kikapott a Barcelonától.

"Ha a Realnak gondja van, a többi csapatnak még nagyobb" - utalt arra a hétvégi kör előtt, hogy úgy állnak azonos pontszámmal a Barcelonával, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak legnagyobb riválisuknál.
    
A madridiak - és másik 17 csapat - most fogja majd be mérkőzésszámban a 17. körös találkozóját a klub-világbajnokság miatt már korábban lejátszott katalán alakulatot, mely a múlt szombati 3-1-es madridi diadalával, jobb gólarányának köszönhetően átvette a vezetést a tabellán.
   
"Tavaly ugyanebben az időszakban kétpontos hátrányban voltunk a Barcával szemben, most a legrosszabb esetben együtt állunk majd a tabella élén, ha kikapunk Sevillában" - fogalmazott a portugál tréner, aki a Bajnokok Ligáját és a hazai kupát is figyelembe véve elégedett csapata őszi teljesítményével.
   
A spanyol bajnokságban a hétvégén a 17. fordulóra kerül sor, a sztrájk miatt elhalasztott első körös mérkőzéseket januárban pótolják.