Videoton

Bekő Balázs nem végezte már jól a munkáját - Garancsi István

December 15-ével nem tart igényt a továbbiakban a Videoton együttese Bekő Balázs munkájára, aki Paulo Sousa mellett a pályaedzői feladatokat látta el. Az ős-fehérvári szakember elküldése néhány szurkolónál "kiverte" a biztosítékot, ami miatt Garancsi István tulajdonos úgy érezte, reagálnia kell.

"Balázs saját nevelésű játékosként és a szakmai stáb tagjaként is rengeteget tett klubunkért, illetve a Vidi első bajnoki címének megszerzésében is elévülhetetlen érdemei vannak.
Ezúton is szeretnénk megköszönni magas színvonalú munkáját és példaértékű hozzáállását, továbbá sok sikert kívánunk neki jövőbeni feladataihoz!" - áll a múlthéten a Videoton által kiadott hivatalos közleményben, melyben Bekő Balázs pályaedző távozását hozták nyilvánosságra.

A székesfehérvári klub tulajdonosa, Garancsi István a hétvégén megjelentetett közleményében reagált a Bekő menesztése miatt érkező kritikákra. A nyilvánosságot tudatosan kerülő üzletember szerint Bekő Balázs munkája hagyott némi kívánnivalót maga után.

"A munkát, melyet végzett, nem azon a színvonalon, nem azzal a figyelemmel, nem azzal a kompromisszumkészséggel, nem azzal az elszántsággal és profizmussal végezte, mint amelyet elvártunk tőle. Klubunk a szerződésben foglalt kötelezettségeinek megfelelően, ahogy minden más esetben is, most is eleget tett, így nincs tartozásunk Bekő Balázs felé sem. A kollegális kötődések rendezése nem a klub feladata, az az érintettek magánügye." - olvasható Garancsi kommentárja a vidi.hu-n.