Bajnokok Ligája

Butragueno tart egy kicsit a CSZKA-tól és a moszkvai hidegtől is

megosztom

A Real Madrid ellenfele a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a CSZKA Moszkva lesz. A Királyi Gárda intézményi kapcsolatokért felelős igazgatója, a csapat korábbi játékosa, Emilio Butragueno szerint az orosz együttes akár veszélyes ellenfél is lehet.

Bár a Real Madrid szinte bármelyik csoportmásodik ellen favoritnak számított volna, Butragueno szerint óvatosan kell kezelniük a CSZKA-t.

Emilio Butragueno a Bajnokok Ligája sorolásán Nyonban 2010-ben

"A fociban sosem lehet tudni. Veszélyes ellenfelet kaptunk, és olyan tényezőket is figyelembe kell majd vennünk a párharcban, mint a februári hideg Moszkvában" - mondta a sportvezető. Érdekes módon az időjárásra tett megjegyzése egybecseng a CSZKA vezetőinek azon kérésével melyet ők az UEFA-hoz nyújtottak be. Eszerint pont a hideg miatt szeretnék felcserélni a pályaválasztás jogát, mert szerintük a márciusban esedékes visszavágó idején már jobb lehet az idő az orosz fővárosban.

Azért meglepődnénk, ha ettől annyira tartanának a Real Madridnál, hogy belemennének a cserébe. Már csak azért sem, mert a spanyolok azért nem ijedtek meg nagyon az ellenféltől.

"Nagyszerű csapatunk van, és jól teljesítettünk ebben az idényben. Ennek ellenére nem lesz könnyű trófeát szereznünk. Egy rossz este egy nemzetközi sorozatban a búcsút is jelentheti. Meccsről meccsre kell haladnunk, a legjobbunkat kell hoznunk, és reméljük, hogy ezúttal szerencsénk lesz" - nyilatkozta Butragueno

megosztom