DVSC

Farkas Balázsék januárban már együtt edzhetnek a csapattal

Illés Gyula, Szűcs István és Farkas Balázs is külön edz a szünetben azért, hogy januárban egészségesek legyenek, mire elkezdődik a szezon.

A DVSC sérült, vagy felépülőben lévő játékosaink a szünet alatt is edzenek, és nap mint nap keményen dolgoznak a mielőbbi felépülés érdekében. Csütörtökön Farkas Balázs látogatott ki az Oláh Gábor utcai stadionba, ahol Dankó Mihály rehabilitációs edzővel végzett különböző feladatokat. Mellette Szűcs István és Illés Gyula is más jellegű munkát végez, mint a többiek.
 
"Minden sérült játékosnak adtunk egy programot, amely kondicionáló és koordinációs gyakorlatokból áll – mondta a dvsc.hu-nak Dankó Mihály rehabilitációs edző. - Mindenkinek a saját sérüléshez mérten van összeállítva az edzésterv, mert elsősorban azt az izomcsoportot kell erősíteni, amelyikkel gond van. Farkas Balázzsal ezen a héten labdás tréningeket végzünk. Holnap már megy vissza Székesfehérvárra, kontrolvizsgálatra, majd jövő héten ismét találkozom vele, mint ahogy Illés Gyulával és Szűcs Istvánnal is, ugyanis mind a háromnak szeretnék tartani egy labdás tréninget. Ezt követően már csak  a két ünnep között edzünk ismét együtt.  Azért dolgozunk, hogy elkezdhessék januárban a felkészülést a csapattal, bár Gyuszinak még nincs annyira megerősödve a sérült lába, hogy azt terhelni lehessen, de a csapat első edzésééig még van hátra három hét."