Karrier

A Barca szerint négy-öt hónapot kell kihagynia Villának, aki úton van Spanyolországba

megosztom

A Barcelona hivatalos honlapján közölte, hogy csütörtöki, al-Szadd elleni mérkőzésen, a Japánban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokság csütörtöki elődöntőjében sípcsonttörést szenvedett David Villa már repülőre ült, úton van Spanyolországba. Az első diagnózis szerint négy-öt hónapot kell kihagynia, így még van remény a csatár Európa-bajnoki részvételére.

Sípcsonttörést szenvedett David Villa, a Barcelona csatára a Japánban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokság csütörtöki elődöntőjében.

A 30 esztendős csatár a találkozó első félidejének hajrájában sérült meg, amikor a labdáért küzdött két katari védővel. Kórházba szállították, ahol kötést kapott bal lábára, amelyet hamarosan megműtenek Barcelonában.

A hír szerint Villa a körülményekhez képest jó hangulatban volt, miután visszatért a szállodába, és csapattársai is próbálták felvidítani. A Barcelonánál most négy-öt hónapos kihagyásról beszélnek, így van rá remény, hogy részt vegyen a címvédő spanyol válogatottal a június 8-án kezdődő kontinenstornán. David Villa négy éve az aranyérem mellé a gólkirályi címet is bezsebelte.

megosztom