Bulvár

Új pasit talált magának Lindsey Vonn?

  • VNA

A közelmúltban bejelentett válási szándéka után néhány héttel már újra partnerre talált Lindsey Vonn, az amerikai síző az NFL-ből választott ezúttal társat.

Lindsey Vonn új párt talált magánakAz olimpiai bajnok síző a szezon elején jelentette be, hogy elválik férjétől, Thomas Vonn-tól. Nem telt el azonban sok idő és máris új partnerrel hozták őt össze az amerikai sajtóban. A sokak által szerencsésnek gondolt jelölt a jól értesültek szerint nem más, mint a Denver Broncos NFL csapatának irányítója, Tim Tebow. A gyenge passzolási mutatóival kitűnő - így sokak által fakezűnek gondolt - Tebow idén sorra nyeri a meccseket a Broncosnak, a sikereket pedig könnyen lehet, hogy az új szerelem táplálja.

Az új álompár kialakulására utalhat az a tény, hogy Vonn a Broncos vasárnapi meccsét a Tebow-család páholyából tekintette meg. „Sokan csodálkoztak azon, hogy mit kerestem a Tebow-páholyban. Családi barát vagyok, ezért ültem ott. Timet és testvérét Pete-et három évvel ezelőtt egy díjátadó gála előtt ismertem meg egy edzőteremben. Azóta többször golfoztunk együtt, de semmi több. Most legutóbb az idei ESPY gálán találkoztunk, ahol meghívtam őt Vailbe síelni, ő pedig jelezte, hogy ha akarok, akkor jöjjek el egy mérkőzésére. Szinte az egész családot ismerem, nagyszerű emberek mindannyian” - cáfolta a bulvársajtó értesüléseit Vonn szerdán a Denver Postnak adott interjújában.