NFL

A Seahawks könnyedén javított mérlegén a gyengécske Rams ellen - videó

A Seattle Seahawks könnyed győzelmet aratott hazai pályán a St. Louis Rams ellen az NFL 14. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.

Marshawn Lynch fut a labdával a Seattle Seahawks és a St. Louis Rams NFL-mérkőzésén 2011 decemberében

A Seattle első labdabirtoklása gyorsan véget ért, így a St. Louis első drive-jából születtek meg a meccs első pontjai, de azokat nem a Rams, hanem a Seahawks szerezte. A vendégek ugyanis elakadtak, el akarták rúgni a labdát, de Jones puntját Doug Baldwin blokkolni tudta, Michael Robinson összeszedte a játékszert, és be is futott vele a célterületre. (7-0)

A blokkolt punt és az utána elért TD

A hazaiak még egy mezőnygólt is szereztek az első negyedben, majd a második játékrészben a St. Louis szintén egy field goallal szépített. (10-3)

A második félidő elején újra egy-egy mezőnygólt értek el a csapatok, de még a harmadik negyed vége előtt növelte az előnyét a Seahawks egy újabb TD-vel. Tarvaris Jackson és az első touchdownnál blokkoló Baldwin 29 yardon oldott meg remekül egy passzjátékot, Steven Hauschka jutalomrúgása után pedig már 20-6 volt az állás.

A záró játékrészben Hauschka újabb field goalja után a vendégektől Steven Jackson 1 yardról befejezett még egy futójátékot, a másik oldalon pedig Marshawn Lynch is megtette ugyanezt 16 yardról, így 30-13-mal ért véget a mérkőzés.

A Seattle ezzel javított mérlegén, amely még így is negatív (6-7), a St. Louis egyébként is gyenge idénye pedig csak még gyengébb lett (2-11).

Lynch 16 yardos TD-je

NFL
14. forduló, hétfő esti mérkőzés
Seattle Seahawks-St. Louis Rams 30-13