Haladás

Rózsa Dániel napokon belül aláírhat

A kapus mellett Iszlai Bencével, Tóth Péterrel és Guzmics Richárddal egyaránt hónapok óta egyeztetnek Szombathelyen, ők is maradhatnak a csapatnál.

Egyelőre nem született döntés arról, hogy Aczél Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás Sopron Bank vezetőedzője marad-e a posztján, jóllehet péntek este több órán át tanácskoztak a csapat tulajdonosai. A Haladás vezetősége azonban továbbra is végzi a dolgát, már a télen meghosszabbítanák a nyáron lejáró szerződésű labdarúgók kontraktusát.

"Rózsa Dániel és menedzsere épp most ment el tőlem, úgy fest, Danival hamarosan sikerül meghosszabbítanunk jövő nyáron lejáró kontraktusát - nyilatkozta Tóth Miklós, a Haladás Sopron Bank ügyvezetője a haladas.hu-nak. - Rózsához hasonlóan Iszlai Bencével, Tóth Péterrel és Guzmics Richárddal egyaránt hónapok óta egyeztetünk, velük is jól haladnak a tárgyalások, remélhetőleg valamennyiükkel sikerül hosszabbítanunk. Ami Vujovicsot illeti: Goran kölcsönben nyárig a mienk, a Videotonnak január 15-ig kell jeleznie, amennyiben igényt tart a csatárra. Egyelőre nem hívtak a székesfehérváriak."

A Haladás január 9-én kezdi el a felkészülést a tavaszi idényre, kérdés, hogy Aczél Zoltán marad-e a vezetőedző vagy új tréner lát munkához.