Karrier

Gyurcsó Ádámot váratlanul érte, hogy visszarendelték a Videotonhoz

Az ősszel a KTE-ben futballozó szélső tudja, még rengeteget kell dolgoznia azért, hogy beverekedje magát a bajnokcsapatba.

Gyurcsó Ádám visszatér a Vidibe

Gyurcsó Ádám nagyszerű őszt produkált Kecskeméten, de a Videoton vezetőinek kérésére már télen vissza kell térnie Székesfehérvárra.

"Bevallom, váratlanul ért, ugyanakkor ezt pozitív visszajelzésként értékelem, számomra ez ugyanis azt jelenti, hogy a Vidi szakmai stábja egyrészt nyomon követte a kecskeméti teljesítményemet, és talán tetszett is nekik, amit tapasztaltak. Úgy érzem, sikerült könnyen beilleszkednem az NB I-be, és gyorsan felvettem az első osztály ritmusát. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy van egy kis hiányérzetem is, hiszen 4 gólt szereztem az NB I-ben, azonban azt a 4 gólt az első hat fordulóban lőttem, kár, hogy nem tartott ki a lendület a végéig. Ezt leszámítva azonban úgy érzem, hogy nem okoztam csalódást" - mondta a vidi.hu-nak a futballista.

A szélső úgy tervezi, jövőre már Vidi-mezben fogja ontani a gólokat az NB I-ben.

"Örülök, hogy kaptam egy lehetőséget a bizonyításra. Tudom, hogy még rengeteget kell ahhoz dolgoznom, hogy a bajnokcsapat játékosa lehessek, de abban biztos vagyok, hogy nem lesznek motivációs gondjaim. A Vidi edzői már összeállítottak nekem egy személyre szabott edzéstervet, melynek segítségével január 9-ig önállóan tudok edzeni. Ezt követően elutazom a csapattal a 3 hetes spanyolországi edzőtáborba. Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy sikerüljön beverekednem magam a csapatba."