Haladás

Sok a bizonytalanság Szombathelyen

Vélhetően több távozója és érkezője is lesz a Haladás Sopron Bank együttesének, de a konkrét nevek egyelőre nem publikusak.

Péntek este tíz órakor a Haladás Sopron Bank tulajdonosai, hiszen ugyan elfogadták az NB I-es csapat megbízott edzőjének, Székely Tibor, és az NB III-as együttes egyik trénerének, Kuttor Attila beszámolóját, de egyelőre nem tudni, ki irányítja majd a csapatot a tavasszal és az sem publikus, hogy kik lesznek az érkezők, illetve a távozók.

"Valamennyi tulajdonos ott volt a több órán tartó, péntek éjszakába nyúló  taggyűlésen - mondta Tóth Miklós, a Haladás Sopron Bank ügyvezetője a haladas.hu-nak. - Aczél Zoltán távollétében Székely Tibor tartotta meg a csapat őszi értékelését majd ezt követően az U19-es csapattal Nyíregyházán tartózkodó Tóth László helyett Kuttor Attila számolt be az NB III-as együttes őszi teljesítményéről. Mindkét beszámolót elfogadtuk. Szóba került a játékoskeret átalakítása, vélhetően néhány labdarúgótól megválunk, de neveket egyelőre ne várjon tőlem. Lesznek érkezők is, de miután még csak kiszemeltjeink vannak, így konkrét neveket itt sem említenék. Szóval sok a kérdőjel, így például az sem dőlt el, hogy utazik-e a csapat külföldi edzőtáborba. Ami az edzőkérdést illeti: hétvégén Illés Béla és jómagam telefonon beszéltünk Aczél Zolival, de csak általánosságokról esett szó, egyelőre az a legfontosabb, hogy Zoli családja körében , pihenjen, feltöltődjön. Mindenesetre jövő hét vége felé - hogy melyik nap, most még nem tudom - személyesen leülünk vele beszélgetni, és majd meglátjuk mire jutunk."