Átigazolás

A Manchester City elutasította a Milan első, Tévezért tett ajánlatát

  • MTI

A Manchester City nem fogadta el az AC Milan ajánlatát, amelyet az argentin Carlos Tévez kölcsönvételének ügyében tett az olasz futballklub. Ezt Adriano Galliani, a milánóiak alelnöke közölte.

Carlos Tévez a Manchester City egyik Premier League-mérkőzésén 2011-ben

Az egyesületi vezető korábban elárulta: ingyen akarták kölcsönvenni a támadót, és bizonyos feltételekkel igényt tartottak volna a végleges leigazolására. Ennek fényében nem meglepő az angolok elutasító válasza, sajtóértesülések szerint ugyanis a City 4 millió euró ellenében adná kölcsön a játékost a szezon hátralevő részére, ezt követően pedig további 20 milliót kérne érte.

"Nem változtatunk a szándékunkon. Hosszú egyeztetésnek nézünk elébe" - fogalmazott Galliani.

A 27 éves Tévez nagyon rossz viszonyban van klubjával. Októberben a Manchester City 600 ezer fontos bírságot szabott ki rá, mert állítólag nem akart beállni csereként a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Később az angol hivatásos futballisták szervezetének nyomására a City megfelezte a büntetést. Roberto Mancini vezetőedző ugyanakkor a közelmúltban azt mondta: azzal, hogy Tévez engedély nélkül hazatért Argentínába, minden hidat felégetett maga mögött.