Átigazolás

A City kikosarazta a Milant Tévezért, de a PSG-nek eladná 21 millió fontért

Teljes a zűrzavar Carlos Tévez körül: a csatártól mindenképp szabadulna a Manchester City, és az argentin is mielőbb csomagolna Angliából, a Milanba vágyik, de a vörös-feketék csak kölcsönben foglalkoztatnák, a Paris Saint-Germain viszont 21 millió fontért vinné.

A dél-amerikai játékos elvileg múlt szerdán kezdte volna meg az egyéni tréninget, ám kiderült, hogy hazautazott családjához

A Daily Mail szerint a PSG 21 millió fontos ajánlatát kész elfogadni a Manchester City - noha a klub eddig fenntartotta, hogy csak akkor adja el őt 2012 elején, ha megfizetik a 40 millió fontos árát -, a megegyezést elősegítheti, hogy Manszúr sejk, a City arab tulajdonosa jó kapcsolatot ápol a PSG-t nemrég felvásárló katari cégcsoporttal. Tévez a hírek szerint Milánóba tenné át legszívesebben székhelyét a januári átigazolási időszakban, de közel sincs oylan helyzetben, hogy az ő kívánsága szerint döntsön, jelenleg Argentínában tartózkodik, a City engedélye nélkül.

Az AC Milan egyelőre csak kölcsönvenné "Carlitost", elővásárlási joggal, de a gyárvárosi egyesület mielőbb, végleg, készpénzt szabadulna tőle, kölcsönadásba nem hajlandó belemenni. Közben állítólag a Juventus is bejelentkezett a futballistáért.

Mint ismert, Tévez állítólag nem akart beállni csereként a Bayern München elleni szeptember 27-i Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Októberben a klub 600 ezer fontos bírságot szabott ki ezért a 27 éves játékosra, később az angol hivatásos futballisták szervezetének nyomására a City megfelezte a büntetést, ám az edzéseket azóta sem látogathatta Tévez. A dél-amerikai játékos elvileg múlt szerdán kezdte volna meg az egyéni tréninget, ám kiderült, hogy hazautazott családjához. A Premier League-ben éllovas egyesület válaszul közölte, hogy a légiósnak további fegyelmi intézkedésekkel kell szembenéznie.