El Clásico

Mourinho nem vett részt az El Clásico sajtótájékoztatóján

  • MTI

José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője nem vett részt a klub pénteki sajtótájékoztatóján, amelyen az újságírók a Barcelona elleni szombati El Clásicóról kérdezték volna.

A portugál segítőjét, Aítor Karankát küldte maga helyett, a másodedző arra nem adott választ, hogy Mourinho miért nem vesz részt a sajtótájékoztatón.

A portugál szakember segítőjét, Aítor Karankát küldte maga helyett, a másodedzőt a média képviselői többször is arról faggatták, hogy Mourinho miért nem vesz részt a sajtótájékoztatón, ám erre Karanka nem adott választ.

A Real Madrid honlapja már korábban közölte, hogy Mourinho nem teszi tiszteletét a sajtóeseményen. Az elmúlt idényben egyébként ugyanígy tett a portugál tréner a márciusi katalánok elleni meccs előtt. A Marca azt is megjegyzi, hogy a Real Madrid történelmében példa nélküli, hogy a tréner nem hajlandó az El Clásico előtt szóba állni a sajtó munkatársaival.

Az El Clásico szombaton 22 órakor kezdődik a Bernabéuban, a Real Madrid jelenleg hárompontos előnnyel vezet az egy meccsel többet játszó Barcelona előtt a La Ligában. A mérkőzésről élő szöveges tudósításban számolunk be a hathárom.hu-n.