Bulvár

Ilyen csajokkal járt Mario Balotelli - fotó

Címkék:

A Manchester City 21 éves sztárja rengeteg figyelmet kap mostanában a médiától a futballpályán és azon kívül elkövetett cselekedetei kapcsán. Mi megnéztük, milyen nőkkel volt eddig dolga a csodacsatárnak, ti pedig szavazhattok, melyikük a legdögösebb.

Keyla Espinoza

Keyla Espinoza
2008-ban, amikor Balotelli még az Internél játszott (és korántsem volt ekkora médiasztár), Keyla Espinoza venezuelai modell volt a partnere. Keyla egyébként pont 10 évvel volt idősebb Mariónál.

Betty Kourakou

Betty Kourakou
Mario Balotellinek a görög szépség Betty Kourakouval is volt dolga, mielőtt igazán ismertté vált volna. Bettynek rengeteg durva beszólást kellett elviselnie olasz rasszista futballszurkolóktól, akiknek nem tetszett, hogy Mario fehér lányokkal randizik. 

Melissa Castagnoli

Melissa Castagnoli
Balotelli Betty után a 2009-es Miss Italy-döntős Melissa Castagnolira vetett szemet, akivel együtt költöztek Angliába. Szerelmük a Facebookon kezdődött, de nem volt igazán hosszú életű. Balotelli 2010 novemberében szakított Melissával sms-ben, miközben a bűbájos olasz hölgy épp egy TV-szereplésre készült. Stílusos. Az is, ahogy Melissa kezelte az esetet: élő műsorban felolvasta a Mario által küldött üzeneteket. 

Sophie Reade

Sophie Reade
Nem teljesen tiszta, hogy a 2009-es angol Big Brother győztese és Balotelli mikor kezdtek el járni, de azt egész pontosan tudjuk, mikor szakítottak. Mario igazán kiérdemelné a "legrosszab próbálkozás arra, hogy titokban megcsaljuk a barátnőnket" címet: Balotelli Sophie legjobb barátnőjével töltötte az éjszakát 2010 szilveszterén, amíg Sophie a házuk lenti hálószobájában várta őt. Miután lebukott, Balotelli azon nyomban kirúgta Sophie-t a lakásából, akinek még a cipőjét sem volt ideje felvenni, így mezítláb kellett távoznia. 

Raffaella Fico 

Raffaella Fico
Balotelli jelenlegi barátnője (bár a fentiek alapján lehet, hogy az "áldozat" szó a jobb megnevezés) a 23 éves olasz színésznő/modell Raffaella Fico. Nem Mario az első focista, akivel Raffaellának dolga van; az olasz hölgy 2009-ben Cristiano Ronaldóval is randizott. 

Szerintetek Balotelli melyik (ex)csaja a legdögösebb?