NB II

Bombagólokkal nyerte Nyugat válogatottja a gálát

Címkék:

A telki edzőközpontban rendezték meg a Ness Hungary NB II Kelet-Nyugat gálát. A Nyugati csoport játékosaiból összeállított együttes két látványos találattal 2-0-ra győzött.

Az mlsz.hu beszámolója szerint a Keleti csoport játékosai jobban kezdték a mérkőzést, de a nyugatiak kapusa, Hegedűs Lajos több nagy védést is bemutatott, és megőrizte kapuját a góltól. A félidő második felében már a nyugatiak irányítottak, s a 39. percben megszerezték a vezetést is: Domokos Bálint 25 méterről bombázott a kapuba. A szünet előtt megduplázta előnyét Nyugat, Varga Tamás 12 méterről, félfordulatból lőtt a bal felső sarokba.

A második félidőben a keletiek már nem tudtak újítani, az eredmény lefújásig nem változott, Nyugat 2-0-ra megnyerte az összecsapást.

A mérkőzés után megválasztották a gála legjobbjait. A legjobb kapusnak Hegedűs Lajost, az MTK futballistáját választották meg, neki Lőw Zsolt adott át díjat, míg a győztes csapatot irányító Vincze István az U21-es válogatott szövetségi edzőjétől, Róth Antaltól vette át a legjobb edzőnek járó elismerést.
   

Kelet-Nyugat gála
Nyugati csoport–Keleti csoport 2–0 (2-0)
Kelet: Szántai Levente (Kunsági Roland) – Preklet Csaba, Kornis Attila, Kónya Márk (Kenderes Zoltán), Farkas István – Oláh Gergő, Csorba Szabolcs (Albert Ádám), Petneházi Márk (Czár Richárd), Mundi Roland (Orosz Márk) – Szepessy Róbert (Balog Marcell), Bene Attila (Kállai Gábor)
Nyugat: Hegedűs Lajos (Somodi Bence) – Pirka Tamás (Pothárn Szabolcs), Izing Martin (Tóth Ferenc), Zámbó Bence, Sváb Dániel – Domokos Bálint, Vass Máté (Szekér Dávid) – Varga Tamás (Fazekas Géza), Nikházi Márk (Szolnoki Roland), Rácz Ferenc – Fekete Ádám (Máté János)
Gólszerző: Domokos a 38., Varga a 44. percben.