Karrier

Az AC Milan megegyezett Tévezzel, minden a Man. Cityn múlik

megosztom

Az AC Milan megegyezett Carlos Tévezzel, az argentin januárban kölcsönbe érkezne Milánóba, amennyiben a Manchester City beleegyezik.

Carlos Tévez a Milané lehet

Adriano Galliani, a Milan elnöke bejelentette: az olasz klub megegyezett Tévezzel a szerződése részleteiről, már csak arra várnak, hogy a City is belemenjen az alkuba. Tévezt a téli átigazolási szezonban venné kölcsön a Milan, az olaszok elővásárlási jogot is szereznének, hogy később végleg megkaparinthassák az argentin csatárt.

„Tegnap és ma nagy lépést tettünk a keret megerősítése felé. Beszéltem Tévez ügynökével, a helyzet egyszerű: a Milan megegyezett a játékossal, elküldtük a tervezetet a Manchester Citynek, kölcsönvennénk őt, és ha bizonyos feltételek teljesülnek, elővásárlási jogot is szereznénk. Tévez nem jelenleg játszik, de remek játékos, és ha nálunk is jól teljesít, akkor megvesszük” - fogalmazott az olasz klub első embere.

Most már minden a Manchester Cityn múlik, amelynek vezetői korábban kijelentették, hogy kölcsönadni semmiképpen nem szeretnék az argentint.

Mint ismert, a City argentin támadója megtagadta a pályára lépést a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-találkozón. Ezt követően Roberto Mancini, a csapat menedzsere elmondta, nem akarja többet a klubban látni. A Manchester City továbbá 1 millió fontra büntette, ami a maximális büntetési tétel volt a szabályok szerint. A hivatásos futballisták szervezete azonban nem járult hozzá ahhoz, hogy a klub négyheti fizetésétől megfossza Carlos Tévezt, és megfelezte a szerintük renitenskedő játékos büntetését. A csatár csak a csapattól elkülönítve, egyedül edzhetett, pár hete azonban engedély nélkül hazautazott Argentínába, ahol most is tartózkodik.

megosztom