Kaposvár

Messi nem volt itt, pedig örültünk volna neki - Sisa Tibor

A Kaposvár vezetőedzője szerint sokféle változás várható a télen, és nagyon reméli, hogy ebből jól, megerősödve jönnek ki.

Tizenhét pontjával a 13. helyen telel a Kaposvári Rákóczi futballcsapata. A kaposváriak a rengeteg döntetlen miatt az alsóházban ragadtak, de a Kecskemét elleni szezonzáró győzelem a legjobbkor jött.

"Nagyon sokat változott a csapat, 11-en távoztak, ennyien érkeztek, alacsonyabb osztályból érkeztek. Olyan nincs, hogy én valakit szeretnék, és leigazoljuk, hanem az ideérkező játékosok közül igazolunk egy kiválasztási rendszer alapján, aki a legjobban illeszkedik hozzánk. Elárulom, Messi nem volt itt, pedig örültünk volna neki, és a magassága miatt sem küldtük volna el" - mondta Sisa Tibor a kapos.hu-nak.

A szakvezető abban bízik, hogy a felemás őszt nyugodtabb és eredményesebb tavasz követi majd.

"Én úgy gondolom, ezek mind jobbá válnak, egészen reménykeltő, ha a két csapatot, a játékosukat és a korukat megnézzük, komoly potenciál van a csapatban. Örülnék, ha játékosokat tudnánk idecsábítani. Sokféle változás várható a télen, és nagyon remélem, hogy ebből jól, megerősödve jövünk ki" - tette hozzá Sisa.

A Rákóczi a téli pihenő után január 5-én kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra.