Női kézilabda

Tovább bomlik a Debrecen, Csáki Viktória Franciaországba igazolt

Újabb játékos távozott a DVSC-Fórum női kézilabda-csapatától, Csáki Viktória közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal, és a francia Metz együtteséhez igazolt.

Lassan egy kezdőcsapatra való válogatott vagy a nemzeti együttes bő kereténél számításba vett játékost említhetünk, akik a nyár eleje óta közös megegyezéssel távoztak a tavalyi ezüstérmes, BL-selejtezős Debrecentől. Bogdanovics Annamáriát, Szabó Valériát, Juhász Gabriellát vagy épp Hornyák Dórát most Csáki Viktória is követte, ő a francia Metzhez igazolt.

Csáki Viktória a Debrecen egyik kézilabda-mérkőzésén

"Nagyon rossz érzés úgy elmenni, hogy igazából nem akarsz távozni, viszont rávisz a kényszer. Hihetetlen, hogy egy éve még a Bajnokok Ligájában játszottunk és másodikok lettünk a bajnokságban, most pedig szétesik a gárda. Nagyon sajnálom, hogy idáig jutottunk" - idézte a haon.hu a játékost.

A szélső fél plusz egy éves szerződést kötött új klubjával, amely a Győri Audi ETO ellenfele volt a Bajnokok Ligája első csoportkörében, és a magyar bajnok mögött jutott a középdöntőbe, ahol a montenegrói Buducnost, a román Valcea és a szlovén Krim lesznek az ellenfelei.