Forma-1

Eszem ágában sincs repülőre ülni - Vettel

  • VNA

Sebastian Vettel okult a tavalyi felhajtásból, idén nyugodtabb időszakot szeretne megélni a szezon után, hogy kellően fel tudjon készülni a 2012-es idényre.

Sebastian Vettel a versenyen kívüli időszakban szeretné behúzni a kéziféket és a tavalyi túlhajszolt időszakból okulva, nyugalmasabb periódussal készülne a következő év kihívásaira.
„A világbajnokság utáni napok és hetek még biztosan sűrűek lesznek. Tavaly viszont keserű tapasztalatokat szereztünk ebből a túlhajszolt időszakból, így most másképpen szervezzük majd a mindennapjainkat. Most még vannak elintézni való dolgok, de karácsonytól minden sokkal nyugodtabb lesz” - nyilatkozta még szombaton Vettel, aki aznap Düsseldorfban Michael Schumacherrel sorozatban ötödször nyerte meg a Race of Champions elnevezésű versenyt. Vettel januártól több pihenést tervez, a tervezett programjáról pedig csak ennyit mondott: „Eszem ágában sincs repülőre ülni. Abban ülök eleget év közben. Így valószínűleg otthon töltöm majd a szabadságomat, hogy teljesen fel tudjak töltődni.”

Sebastian Vettel pihenni szeretne az új szezon előtt