Tenisz

Végre ismét van edzője Caroline Wozniackinak

  • VNA

A női világranglista éllovasa, Caroline Wozniacki új edzővel készül a következő esztendőre, ahol végre szeretne Grand Slam trófeát nyerni.

A dán újság, az Ekstra Bladet írása szerint új edzőt szerződtetett maga mellé a női tenisz világranglista éllovasa, Caroline Wozniacki. A dán teniszezőt mostantól majd a spanyol Ricardo Sanchez próbálja Grand Slam győzelemre vezérelni. Sanchez korábban az egykoron világelső szerb Jelena Jankovic edzője is volt, most pedig majd Piotr Wozniackit pótolja, aki egészen augusztusig irányította lánya edzéseit. Caroline Wozniacki ugyan idén másodszor is a világranglista élén zárta az évet, de a 2009-es US Open döntője óta a négy kiemelt verseny egyikén sem tudott döntőbe jutni, amit világelsősége ellenére rendre az orra alá dörgölnek a kritikusok.

Caroline Wozniacki szeretne végre Grand Slam tornát nyerni
A hírek szerint Sanchez egy éves szerződést írt alá Wozniackival, aki 2011-ben hat tornát is megnyert. "Olyan ez, mintha egy álom vált volna valóra. Mint amikor Josep Guardiolának azt mondták, hogy a Barcelona edzője lehet. Régóta figyelem Caroline játékát és nagyon sok mérkőzését láttam már. Igazán eltökélt és keményen dolgozó játékos. Édespjával közösen fogunk dolgozni és mindent megbeszélünk majd. Caroline nagyon gyorsan képes új dolgokat megtanulni és ha nem jön közbe sérülés, akkor szeretnénk jól szervezetten, jól felkészülve elutazni majd az Ausztrál Openre" - nyilatkozta az új tréner.