Jótékonyság

Vedd meg Federer ütőjét vagy Murray cipőjét!

  • VNA
megosztom

Különleges aukció keretein belül a világ legjobb teniszezőinek emléktárgyaira lehet licitálni a londoni világbajnokság ideje alatt.

Jó lenne a polcra tenni Andy Murray cipőjét, vagy egy-két személyes fotót Rafael Nadalról, netán szívesen játszanál a korábban Roger Federer által használt ütővel? Most mindez elérhetővé válik - igaz vélhetően meglehetősen sok pénzért. A vasárnap Londonban kezdődő ATP világbajnokság alatt ugyanis a szurkolóknak és rajongóknak lehetőségük lesz egy jótékony célú árverés keretein belül a világ legjobb teniszezőinek relikviát megvásárolni. A résztvevők által felajánlott tételek listáját az erre a célra létrehozott külön oldalon lehet megtekinteni, ahol az aukció további részletei is elolvashatóak.

Roger Federer tárgyai is megvásárolhatóak a londoni vb ideje alatt
A szervezők egy központi, gyermekeket támogató (Save the children) alapítványnak utalják majd a bevétel felét, a többit pedig minden játékos az általa meghatározott szervezet javára utalhatja majd át. A most megvásárlásra felajánlott tárgyakat a londoni O2 névre hallgató csarnokban a világbajnokság folyamán személyesen is meg lehet tekinteni. A licit szombaton (november 19.) délután öt órakor kezdődik és a tervek szerint november 28-áig tart.

megosztom