Újpest

Szpisljak ráerőltetné akaratát a pápaiakra

A sérülésekkel sújtott Újpest a hétvégén a szintén rossz passzban lévő Lombard-Pápával néz majd farkasszemet, Zoran Szpisljak megelőzné a aktuális riválisát a tabellán.

A Lombard Pápa 15 pontjával jelenleg a 11. helyet foglalja el az OTP Bank Liga tabelláján, míg a lila-fehérek 14 egységgel a 13. pozíciót birtokolják. Egy esetleges újpesti győzelemmel a fővárosiak beelőznék a Veszprém megyei riválist, és hazai környezetben erre vezetőedzőjük szerint reális esély mutatkozik.

"A Pápa erős csapat, így most sem lesz egyszerű dolgunk. Egy pont a különbség a két csapat között a tabellán, így nekik és nekünk is nagyon fontos lenne a győzelem. A Pápa sokpasszos, gyors játékot játszik, és nem fogja könnyen adni magát. Nekünk az a célunk, hogy a saját játékunkat játsszuk és a mi akaratunk érvényesüljön a meccsen. Sajnos egy újabb kulcsjátékosunkat elvesztettük, miután Simon Krisztián megsérült a héten, viszont pozitívum, hogy Remili Mohamed már a keret tagja lehet." - mondta az ujpestfc.hu-nak Szpisljak.