Újpest

Egyelőre nincs pénz Fazekas Lászlóra

megosztom

Ebben az idényben már biztosan nem csatlakozik az Újpest szakmai stábjához Fazekas László, akivel Roderick Duchatelet hosszas megbeszélést folytatott.

Fazekas László munkájára idén már nincs pénz Az újpestiek belga tulajdonosa egy korábbi ígéretéhez híven találkozott a 92-szeres válogatott Fazekas Lászlóval. Az összejövetel célja az ismerkedés volt, de az is eldőlt, hogy a Belgiumban is elismert korábbi futballista egyelőre nem vállal szerepet a negyedik kerületiek szakmai munkájában.

 "Találkoztam Fazekas Lászlóval, akivel nagyon jó hangulatú beszélgetést folytattunk. A több órás találkozó során szóba került a karrierje, a magyar futball, az Újpest FC, és természetesen az is, miként tudnánk együtt dolgozni a jövőben. Abban állapodtunk meg, hogy mivel a jelenlegi, feszes költségvetésünk nem teszi lehetővé egy sportigazgató alkalmazását, ebben a bajnoki szezonban nem dolgozunk együtt. Ugyanakkor mindketten nyitottak vagyunk a közös munkára, és a jövőben szeretnénk megtalálni azt a megoldást, amellyel egymás munkáját segíthetjük." - mondta Duchatelet az ujpestfc.hu-nak.

megosztom