Karrier

Magyar játékvezetők nemzetközi színtéren

  • MTI
megosztom

Fontos nemzetközi feladatok előtt állnak a magyar labdarúgó-játékvezetők: a Bajnokok Ligájában, az Európa Ligában valamint a női Eb-selejtezőkben is fújják majd a sípot.

Kassaira november 22-én vagy 23-án BL-mérkőzés vár Az MLSZ honlapjának szerdai közlése szerint az európai szövetség (UEFA) játékvezetői bizottsága kijelölte a kontinentális kupaküzdelmek következő körének bíróit.

Eszerint november 22-én vagy 23-án Kassai Viktorra Bajnokok Ligája-mérkőzés vár. Segítői Erős Gábor, Ring György, Fábián Mihály, Andó-Szabó Sándor és Szabó Zsolt lesznek. Az Európa Ligában Szabó Zsolt kap vezetőbírói szerepet november 30-án vagy december 1-jén. A játékvezetői hatos további tagjai: Kispál Róbert, Varga Zsolt, Veizer Roland, Farkas Ádám és Solymosi Péter.

Rangos találkozó jutott Gaál Gyöngyinek, aki vasárnap a Románia-Spanyolország női Eb-selejtezőt vezeti Kulcsár Judit és Török Katalin társaságában. Első felnőtt nemzetközi mérkőzésére készülhet Urbán Eszter, akit november 23-án a Macedónia-Lengyelország női Eb-selejtező játékvezetőjének jelölt az UEFA. Munkáját Makkosné Petz Brigitta és Hima Andrea segíti.

megosztom