Forma-1

Damon Hill szerint a McLaren duója verheti meg Vettelt 2012-ben

1996 világbajnoka szerint a McLaren pilótakettősének van a legnagyobb esélye arra, hogy letaszítsa jövőre a trónról Sebastian Vettelt.

1996 világbajnoka szerint Vettel már most a sportág nagyjai közé tartozik, és Michael Schumacher hét világbajnoki címe sem elérhetetlen számára"Senkinek az uralma sem tart örökké a Forma-1-ben, és ez jó dolog. Nagyon nehéz évről évre ugyanazt a szintet hozni. A Red Bull jelenleg fantasztikus, és ugyan véleményem szerint nem vesztik el az előnyüket a jövő évben sem, de a McLaren versenyről versenyre erősebb" - idézte a The Sun az 1999-ben visszavonult Hillt.

A korábbi remek pilóta szerint honfitársai, Jenson Button és Lewis Hamilton a legesélyesebbek arra, hogy megszorongassák Vettelt. "Jenson és Lewis már Mark Webber előtt jár, de Webbert sem szabad leírni. Biztos vagyok benne, hogy ők ketten nagyon keményen fognak dolgozni a télen azért, hogy csökkentsék a különbséget Vettellel és a Red Bullal szemben" - tette hozzá.

Damon Hill a 2010-es idényről is elmondta véleményét. "Nyilvánvaló, hogy Sebastian uralta ezt az évet, de szerintem izgalmas szezon volt a mostani. Sosem fogom elfelejteni például a Kanadai Nagydíjat, ahol Jenson emberfeletti módon győzött. Lewisnak voltak hullámvölgyei, de aztán nyert Abu-Dzabiban."

Az újság arról is faggatta a sportembert, hogy Vettel a sportág klasszisai közé emelkedik-e majd. "Már most a legnagyobbak közé tartozik. Majdnem biztos vagyok benne, hogy még legalább egy vagy két vb-címet fog nyerni. Akkor már négynél tartana, és talán Michael Schumacher rekordja sem lenne elérhetetlen számára."