Vasas

Alázat és fegyelem? Jó néhányan nem ismerik ezt a két szót - Urbán Flórián

Címkék:

A Magyar Kupa után a Ligakupában is búcsúzni kényszerült a Vasas-Híd együttese, amely a másodosztályú Mezőkövesd elleni hazai verességgel zárta harmadik számú magyar kupasorozatot.

Urbán Flórián a Vasas másodedzőjeUgyan a félidőben még vezettek az angyalföldiek, de a fordulás után az NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd három gólt szerezve megfordította a találkozót.

"Nem értem a játékosokat. Ha edzeniük kell, az a baj, ha mérkőzést kell játszani, akkor meg az. A hétvégén ugye nem volt bajnokink, most lehetett volna egy jó Ligakupa találkozónk, amivel kellően fel tudunk készülni a Debrecen ellen. Ez nem sikerült. Bár az első félidőben is voltak hibáink, az a szakasz még elfogadható volt, azt viszont nem értem, hogy a fordulás után milyen elgondolás alapján futballoztak a játékosok. Lehet, hogy megzavarta őket, hogy a 15. perc környékén szerkezetet váltottunk, de ha valaki régóta az élvonalban szerepel, annak elvileg ez nem okozhat gondot. Ehhez képest elvesztettük a fonalat, és óriási egyéni hibákból az ellenfél fölénk kerekedett. Az utolsó negyedórában lett volna több lehetőségünk is arra, hogy egyenlítsünk, de ez elmaradt. Nehéz bármit mondani. Úgy tűnik, hogy azt a két szót, hogy alázat és fegyelem, jó néhányan nem ismerik az öltözőben" - mondta az fcvasas.com-nak az Urbán Flórián, aki ezen a mérkőzésen Marijan Vlakot helyettesítette a kispadon.

Fotó: fcvasas.com