Pécs 2010

Hajlandó vagyok bármilyen kompromisszumra - Fegyverneky Zsófia

megosztom

Ha a volt pécsi játékos látott volna bármilyen hajlandóságot arra vonatkozóan, hogy fizetnek, nem jelentette volna fel korábbi egyesületét.

Hosszú ideje komoly anyagi problémákkal küzd a Pécs 2010 kosárlabdacsapata. A tartozások miatt nemrég két korábbi játékosa, a válogatott Fegyverneky Zsófia és Nagy-Bujdosó Nóra jelentette fel a Pécs 2010 női kosárlabdacsapatát.

"Azért tettem meg a feljelentést, mert már a sokadik megállapodásunkat nem tartotta be a klub, s a legutóbbihoz sem tartotta magát - mondta a bama.hu-nak Fegyverneky Zsófia. - Egyáltalán nem az a célom, hogy emiatt bármi hátrányt szenvedjen a pécsi csapat, de úgy éreztem, nem foglalkoznak a megegyezésünkkel, semennyire sem zavarja a vezetőket, hogy tartoznak nekem. Szóban próbáltam is egyezkedni, szerettem volna kompromisszumra jutni, de ugye ez azt jelentené, hogy mindkét fél enged. Én engedtem volna... Pedig ha láttam volna bármilyen hajlandóságot arra vonatkozóan, hogy fizetnek, ha kaptam volna egy minimális összeget, nem jelentettem volna fel korábbi egyesületemet."

A közelmúltban felhívta Albert Tamás, a Pécs 2010 új ügyvezető igazgatója, aki még nem volt kompetens az ügyben, de legalább felvette vele a kapcsolatot.

"Nem ígért semmit, de már az is pozitívum, hogy egyáltalán megkeresett - tette hozzá Fegyverneky. - Hajlandó vagyok bármilyen kompromisszumra, csak ne legyen minden megint a szőnyeg alá söpörve! Tudja, engem az is nagyon zavar, hogy tudom, hány játékossal szemben van még a klubnak átütemezett tartozása, miközben három légiós kosarazik Pécsett. Amikor őket leigazolták, azt hittem, minden rendben lesz. Nem így történt. Sajnos a gyakorlat azt mutatja, hogy aki nem tesz konkrét lépéseket, nem fordul a szövetséghez, sosem kapja meg a pénzét."

megosztom