Kézilabda

Kevesen vagyunk, de meg kell oldanunk a feladatot - Skaliczki László

Szerdán a fővárosban lép majd pályára a Pick-Szeged együttese, melyet továbbra is példátlan sérüléshullám súlyt.

Újabb rangadó vár a héten a Tisza-partiakra, de Skaliczki László csapatának felkészülése nem nevezhető ideálisnak. A legfőbb probléma a szegedieknél a rengeteg sérült, a foghíjas kerettel pedig a bajnokságban és a BL-ben is helytállni szinte lehetetlen.

"Már a szerdai meccsre, az FTC-PLER elleni találkozóra figyelünk, hétfő délelőtt már edzésen vett részt a csapat. A helyzet nem sokat változott a sérültek és betegek terén, Czina Józsi már velünk mozgott, már jobban van. Fero Sulc és Nagy Norbi viszont nem edzett velünk, mindketten sérültek, csakúgy, mint Rajko Prodanovics. Kevesen vagyunk, de ennyien kell megoldanunk a feladatot. Lesz egy videózás, majd kedden egy tréning, szerdán pedig meccs a fővárosban. A Tata ellen voltak biztató dolgok, most azoknak a játékosoknak kell megoldani a feladatot, aki a rendelkezésemre állnak." - mondta a pickhandball.hu-nak Skaliczki mester.

A tavalyi ezüstérmes októberben a szerb Partizan Beograd ellen megszerezte első győzelmét a Bajnokok Ligájában, majd nem sokkal később hosszú évek rossz sorozatát megtörve legyőzte az MKB Veszprém csapatát is. A válogatott torna után azonban némi meglepetésre egy nyolcgólos pofonba szaladt bele Tatabányán.